Cosul de cumparaturi este gol!
Vezi Cos Comanda
Subtotal Cos: 0,00 lei

Dupa ce ati trimis comanda prin intermediul cosului de cumparaturi veti primi  pe e-mail o copie a comenzii dumneavoastra. In 24 de ore (48 ore daca comanda e lansata in wek-end) veti fi contactat/a telefonic pentru confirmarea comenzii. In acest moment vi se vor comunica si taxele de transport aferente.

In cazul in care observati vreo neconcordanta intre imaginile prezentate si descrierea produsului, va rugam sa ne anuntati prin mail sau apel telefonic pentru a va lamuri.

Taxele de transport sunt, in general, afisate la fiecare produs in parte.

Oferta actuala de transport:

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE PESTE 200 LEI.

Livrarea coletului va fi facuta prin curier, deci va va fi livrat acasa. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheama plata RAMBURS.

Termenul de livrare e in general de maxim 5 zile lucratoare.

DESEDA va garanteaza ca pachetul pleaca in cea mai buna stare de la noi. In cazul in care observati orice deteriorare a ambalajului in care s-a primit coletul, va rugam sa verificati de fata cu agentul de la curierat  continutul coletului si daca acesta nu e intact va rugam sa refuzati coletul, urmand ca noi sa ne ocupam de restul de demersuri pentru a-l recupera si binenteles sa ne contactati pentru a ne anunta si a stabili impreuna daca va livram un alt produs.

Multumim pentru ca ati ales Deseda.ro!