Cosul de cumparaturi este gol!
Vezi Cos Comanda
Subtotal Cos: 0,00 lei

Aparatori laterale Broscuta Oac

,

Set de protectii laterale pentru gratarele patutului.

129,00 lei149,00 lei

Clear
SKU: N/A Categorii: , ID: 3029
Broscuta Oac e cea mai simpatica broscuta ce o poti gasi !
Setul contine aparatori pentru intregul patut, astfel:
– 2 bucati de  aparatori laterale de 120 cm lungime si  58 cm inaltime din vatelina, ce imbraca gratarele patutului, astfel incat bebelusul sa nu se loveasca
– 2 bucati de aparatori din burete pentru capul si picioarele patutului ( de 60 x40 cm) . Astfel gratarele patutului vor fi acoperite cu totul, si bebelusii vor avea cu adevarat confort dar si siguranta in patuturile lor.
Materialul folosit pentru realizarea lenjeriilor este bumbac 100%, ce protejeaza pielea bebelusilor. Va recomandam spalarea lenjeriei in masina de spalat la 30 de grade, fara folosirea inalbitorilor. Totodata, aceasta poate fi calcata, dar fara a insista foarte mult pe partea cu vatelina.
Se poate alege setul de aparatori pentru patut de 140×70 cm si in acest caz setul va cuprinde:

– 2 bucati de  aparatori laterale de 140 cm lungime si  58 cm inaltime din vatelina, ce imbraca gratarele patutului, astfel incat bebelusul sa nu se loveasca

– 2 bucati de aparatori din burete pentru capul si picioarele patutului ( de 70 x40 cm) . Astfel gratarele patutului vor fi acoperite cu totul, si bebelusii vor avea cu adevarat confort dar si siguranta in patuturile lor.

Brand

Deseda

Marime

120*60 cm, 140*70 cm

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aparatori laterale Broscuta Oac”