Cosul de cumparaturi este gol!
Vezi Cos Comanda
Subtotal Cos: 0,00 lei

Conform legislatiei in vigoare , produsele comandate dintr-un magazin virtual pot fi returnate in termen de maxim 10 zile de la data primirii acestora, in conditiile in care produsul nu este conform cu ceea ce apare in magazinul virtual. De asemenea, returul este acceptat doar daca produsul e in ambalajul original cu toate actele aferente doveditoare comandarii acestuia de la magazin, si in perfecta stare.*
Taxele de returnare vor fi suportate de client.
Contravaloarea produselor returnate va fi inapoiata clientului prin mandat postal sau virament bancar in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii returului, fara insa a cuprinde si costul transportului initial al produsului***.
IMPORTANT:

Va rugam sa respectati termenii de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati finalizat comanda.

Coletele trimise fara notificare din contul dvs., cu suma de ramburs mentionata sau fara elementele necesare identificarii returului inscriptionate pe ambalaj NU vor fi acceptate.

* In cazul in care coletul se primeste deteriorat din cauza transportului, coletul poate fi refuzat la primire. In cazul in care se primeste coletul si in aceasta stare, returul produsului, daca se doreste, va fi suportat de catre client.
In acest caz, de comun acord cu clientul, produsul poate fi inlocuit de catre noi, daca se doreste acest lucru.

** Produsele cumparate de pe www.deseda.ro beneficiaza de garantia obisnuita oferita de fiecare producator in parte. Clientii sunt de acord ca actiunea de cumparare se face pe propriul risc.

*** Exista produse la care transportul este gratuit, sau comenzi care depasind 500 lei au transport gratuit. Daca doriti sa returnati un astfel de produs, veti suporta costurile aferente transportului catre dumneavoastra, deoarece in costul produsului era inclus pretul transportului si pretul transportului de returnare.

Pentru orice detalii va stam la dispozitie, la unul din telefoanele existente pe site:0740163181 sau 0756060283