Despre noi

       Cu o echipa mică, dar cu visuri mărețe, am început acum peste 10 ani, sa coasem produse pentru mămici și bebeluși, care sa corespundă nevoilor de calitate și utilitate pentru copii. Brandul Deseda - Cusute cu mult drag ! a fost creat ascultând nevoile acestora, dezvoltand noi articole, incercand diferite materiale si modele astfel incat sa acoperim cat mai multe din nevoile copilasilor, a mamicilor si a bunicilor.  Pentru ca fiecare copil e special, oferim servici de personalizare prin broderie si imprimerie textila, pe produsele fabricate de noi. Nu ne-am oprit aici... pentru ca ne place sa cream spatii unice, acum oferim si pachete complete de patuturi de bebelusi, personalizate si ele, plus o gama larga de accesorii textile, ce completeaza designul unic al camerei.
     Cu timpul  am mărit gama de produse, ne-am mărit echipa și acum producem lenjerii de pat și articole textile pentru toată casa, inclusiv pentru HORECA, creșe și grădinițe. Nu am uitat nici de prietenii noștri pufoși, cățeii și pisicile, pentru care coasem cu grija, culcușuri, perne și saltele. 
    Deseda - Cusute cu mult drag, chiar in Timisoara ! 
Viziteaza-ne on-line pe www.deseda.ro sau în show-room Timisoara.

Magazinul nostru on-line www.deseda.ro este detinut de catre:

ACT PROFESIONAL SRL

C.U.I.: RO19158770

Reg. com.: J35/3457/2006

RO06BTRL03601202B58995XX

Banca TransilvaniaNe puteti vizita Show-room-ul si atelierul de productie locatia din Timisoara, Str. Pestalozzi nr.22 corp3/B


e-mail: desedatextile[at]yahoo.com