Politica de retur/anulare comenzi www.deseda.ro

Termenul de anulare a unei comenzi este de 2 zile calendaristice. In cazul unei comenzi personalizate, clientul nu are drept de anulare si/sau retur, decat daca am fost notificati in scris, pe e-mail: office@deseda.ro sau whattsapp de aceasta intentie si s-a primit confirmarea ca produsele nu au fost deja realizate de catre echipa www.deseda.ro.

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Termenul de retur este de 14 zile calendaristice, din momentul intrarii in posesie a bunului achizitional pe site-ul www.deseda.ro. In lipsa primirii produsului in cadrul termenului de 14 zile, cererea de retur va expira conform Capitolului IV, art 29, punctul 15 ( articol nou). 

Returul se va face pe cheltuiala clientului. Contravaloarea produselor se va vira in contul specificat de catre client, in maxim 14 zile de la receptia returului in depozitul deseda.ro

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care au urme de utilizare, sau produsele spalate. 

Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail office@deseda.ro, unde vor specifica următoarele:

-     produsul/produsele pe care doresc să le returneze

-     motivul returului (optional, dar ne ajuta ca sa ne imbunatatim produsele)

-     opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei

-     cont IBAN si numele titularului contului, in care se vor returna banii.

Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Produsele cu numele sau un mesaj adaugat de catre client, comercializate pe site-ul www.deseda.ro dar si produse de dimensiuni speciale sau culori solicitate de catre client, intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici