Livrare

    Toate comenzile plasate in perioada 28 aprilie - 30 aprilie, este posibil sa ajunga la dvs dupa 6 mai, datorita zilelor libere ale curierilor dar si aglomeratiei de comenzi dinaintea Sarbatorilor Pascale.

   Comenzile primite intre 1 - 6 mai, vor fi livrate dupa 6 mai, in ordinea primirii lor.

    Va rugam, ca in cazul in care aveti urgente sau modificari de facut, sa ne contactati pe pagina noastra de Facebook - Deseda- Cusute cu mult drag ! Vom incerca sa va ajutam cu tot ceea ce putem :)

Multumim de intelegere,

Echipa Deseda.ro

Livrarea in Romania

      Livrarea comenzilor se face prin curier rapid, GLS sau cu Sameday curier sau  cu livrare in Easy Box-uri Sameday. De asemenea, comenzile se pot ridica si personal din atelierul nostru din Timisoara, str. JH Pestalozzi, nr. 22 corp 3/B. In procesul de Finalizare comanda, puteti alege tipul de livrare, cu pretul aferent serviciului ales. 

Livrare in Strainatate

      Livrarea comenzilor in strainatate se face prin parteneri specifici fiecarei tari. Costul unui colet este 15 - 40 euro, in functie de dimensiunile acestuia. Pentru livrarile in strainatate, nu exista serviciu de ramburs, ceea ce inseamna ca toate comenzile vor fi achitate inainte de livrare. Pentru comenzi personalizate, se va achita un avans si dupa ce este gata comanda, se face un video cu aceasta, si in urma dovezii noastre video, ne achitati diferenta si punem la curier coletul.

      In Europa livram prin Dpd curier si Sameday.

Ptr colete livrate Ungaria si Bulgaria, tariful/ colet este intre 10-15 euro (daca este vorba de o lenjerie de pat etc). Pentru comenzi ce contin pachete de pat + saltea + lenjerie, se vor face 2 colete si tariful total va fi de 25 euro.

Ptr colete livrate in restul Europei, tariful/ colet este intre 20-25 euro (daca este vorba de o lenjerie de pat etc). Pentru comenzi ce contin pachete de pat + saltea + lenjerie, se vor face 2 colete si tariful total va fi de 65 euro.

  In Anglia si Irlanda de Nord livram prin Tarsin tour. Pentru comenzi ce contin pachete de pat + saltea + lenjerie, se vor face 2 colete si tariful total va fi de 65 lire.Pentru mai multe informatii referitoare la localitatile unde se fac livrari, puteti

sa ne contactati pe Facebook messenger, Wattsapp sau pe mail sau sa intrati pe site-urile:

https://www.tarsin.ro